Col·laboració amb Rogles Aventura

La col·laboració  és va dur a terme als voltants de Tivissa (Ribera d’Ebre) en unes jornades d’esports de natura preparades per a estudiants de LLeida de cicles formatius d’esports, que feien els crèdits d’activitats en el medi.

Es tractava d’un circuit d’esports de natura  amb activitats de ferrata, de ràpel, kayak i circuit d’orientació. Durant dos dies, repartits en grups, el joves anàven passant per les diferents activitats alhora que rebien els conceptes bàsics de cada una d’elles. Van ser dos dies complerts, plens d’emoció, de companyerisme i sobretot de motivació.

La nostra col·laboració es tractava en els acompanyament de cada una dels grups al Barranc de la Foig que és un barranc equipat o via ferrada fàcil, apta per inciar-se en aquesta disciplina, i en una pràctica de ràpel.

Barranc de la Foig - Foto de Rogles

El barranc de la Foig té un recorregut de 580m i 155 me desnivell, amb frondosa vegetació a banda i banda que li configura una gran bellesa que s’amplia enormement en arribar a dalt, on la vista s’eixampla enormement i és el premi a l’esforç de la pujada.

Rogles Aventura és una empresa que organitza activitats a l’aire lliure en “petit racó” del riu Ebre,  en un territori salvatge i alhora poc concorregut per les aglomeracions. Es tracta d’una empresa petita que ofereix un tracte familiar, proper i professional. Podeu conèixer més visitant: Rogles Aventura

Posted on Novembre 4, 2011, in NOTÍCIES RuralturisTIC and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: