Circuit de geocaching a la Torre del Vilar

La casa rural la Torre del Vilar  ofereix als seus clients un circuit de geocatching pels voltants de la seva casa que nosaltres li hem dissenyat i creat. Aquesta és la nova activitat de la casa estrenada aquest mes de novembre.

Aquest circuit de geocaching és una activitat més de les moltes que ofereix la casa, que consisteix en recórrer i conèixer una part dels seu entorn d’una manera diferent, distreta i divertida molt adequada tant per adults com per famílies amb nens.

Buscant un tresor durant el joc del Geocathing

Aquest geocatching d’una hora llarga de durada consiseix en fer una excursió on cal trobar uns tresors que amaguen la localització del següent tresor, per tant és imprescindible anar trobant els tresors per poder completar l’excursió que amaga, al seu final, una sorpresa molt agradable!

Per fer aquesta activitat o excursió d’aventura cal un GPS, que si no el teniu, no us preocupeu perquè us el facilitaran a la mateixa casa. Una activitat fàcil i molt recomanble.

La Torre del Vilar és una casa rural als afores de Santa Eulàlia de Riuprimer (Osona) que ofereix allotjament en servei d’habitacions i disposa també de menjador amb server de restaurant. En podeu llegir més a La Torre del Vilar

Posted on Novembre 8, 2011, in NOTÍCIES RuralturisTIC and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: