Presents al Primer Open d’esquí de muntanya a la Vall de Boí

Aquest diumenge, 15 de febrer, s’ha celebrat l’Open d’esquí de muntanya a la Vall de Boí organitzat per l’Associació pel desenvolupament de la Ribagorza Romànica i el Centre Excursionista de l’Alta Ribagorza. RuralTursític, a través d’ OciSport,  hi hem estat presents col·laborant  amb la infraestructura dels punts de sortida i arribada.

Amb una participació de més de 150 corredors, en kilian Jornet i la Mireia Miró han tornat a guanyar novament la cursa.  Les males condicions de l’escassa neu no van impedir de dissenyar un circuit alpí i tècnic de més de 1900m de desnivell acumulat. Podeu llegir més a la crònica de la FEDME.

 

Posted on gener 16, 2012, in NOTÍCIES RuralturisTIC and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: