Èxit del BURNS SUPPER a Taradell

Dissabte ja va tenir lloc al restaurant TERRA ENDINS  de Taradell aquesta festa tan especial a Escòcia que cada any celebren pels volts del 25 de gener i curiosament,  a part dels músics escocesos, també ens va acompanyar el fred intens que aquests dies ens està fent que sumat al paisatge emblanquinat de les darreres nevades, ens envoltava un paisatge més escocès que català!

Tots els assistents van gaudir d’allò més amb totes les interpretacions que ens van fer en el decurs del sopar i que suposava una sorpresa rere l’altra, i els succesius brindis amb whisky Glenfiddich van convertir la festa en un reguitzell de rises i alegries, i tant o més va gaudir la banda que va venir per a l’ocasió, the Caulbums Ceidih Band de Glasgow, qui a més a més van constatar que la sopa escocesa que havia cuinat el restaurant, the cock-a-leekie soup era boníssima; de les més bones que havien provat.

El ceildh va ser també genial, pràcticament tothom va aprendre a ballar aguns dels balls tradicionals i els qui no, es reien d’ells mateixos i de veure com erraven els altres.

La festa va ser, doncs tot un èxit i la gent en marxar ens demanava una nova edició per a l’any que ve…. Repetirem!

 

Posted on febrer 7, 2012, in ORGANITZACIÓ EVENTS and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: