Vic és a París amb josep Mª Sert

Vic i el seu pintor per excel·lència, Josep Mª Sert,  són bén presents a París fins a l’agost.

Dimarts 6 de febrer el Petit Palais de Paris va obrir les portes a l’exposició Josep M Sert, le titan a l’ouvre, que fins el dia 5 d’agost serà oberta  al públic amb les principals obres, fins a un total de 150, d’aquest pintor muralista que té com a obra mestra la decoració de la catedral de Vic.

Més de 300 persones van assistir a l’acte d’obertura. L’alcalde de Vic, el Sr. Josep Ma Vila d’Abadal i una petita comitiva  també hi van ser presents en representació de Vic. Vila d’abadal va oferir unes paraules als assistents sobre el gran vincle entre Sert i la ciutat de Vic, on és enterrat, d’acord amb les seves darreres voluntats de ser enterrat a la catedral que va decorar dues vegades després de la seva crema durant la guerra civil.

Aquest acte, a banda de la importància cultural que comporta  compartir amb el públic parisenc l’obra d’un gran artista nostre de la primera meïtat del segle passat, és una gran plataforma de difusió de la ciutat de Vic i tota la seva riquesa cultural  a París doncs  tota aquesta relació entre Sert i Vic són ben presents a l’exposició, a banda d’un apartat a l’entrada dedicat a  mostrar la riquesa cultural i atractius turístics de Vic a tot el públic assistent.

Una bona excusa per anar a París, una bona exposició per motivar un viatge a Vic!

Posted on Març 7, 2012, in NOTÍCIES GENERALS and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: