Cursos GPS – una nova modalitat

Des de RuralturisTIC us presentem una manera diferent de fer  cursos de GPS que ja hem posat en pràctica amb una gran acceptació entre els seus participants.

Es tracta de cursos individuals tan llargs o tan curts com el participant necessiti i totalment enfocat a allò que encara no coneix prou bé  i/o vol treballar més.

Al final del curs es paguen les hores realitzades: 20€/hora

Exemples de cursos GPS:

GPS Express:   cursos de GPS d’una / dues hores intensves de GPS, ràpides però efectives. A l’ordinador i sobre el terreny . Per resoldre i emfatitzar aquells dubtes i/o aquelles funconalitats que encara desconeixieu. Dubtes concrets de CompeGPS land, wikiloc, funcionament GPS, utilitats del vostre aparell, com es fa un track, un waypoint, un goto, navegar…

GPS Moderato: Un curs de GPS de dues / quatre hores intensives de GPS, efectives i molt pràctiques.  A l’ordinador i sobre el terreny. Per aquella gent que ha remenat poc un GPS i encara no sap ben bé com funciona. Bases d’un GPS, utilització i funcionament, practiques de gravar tracks, waypoints, navegacions, geocaching,…mapes digitals, programaris,…

GPS A tempo: Un curs de GPS de més de quatres hores per aquella gent que es vol comprar o tot just s’ha comprat o li han regalat un GPS. A l’ordinador i sobre el terreny. Per aprendre des de la mateixa base. Com funciona un GPS, programaris per a GPS com CompeGPS land o wikiloc, cartografia digital

Curs de CompeGPS land  i curs de wikiloc.

En definitiva, cursos de GPS a mida i a la carta. Veniu sense saber-ne gens, poc o no us sentiu prou segurs i marxeu amb ganes de sortir a la muntanya amb el GPS a l’endemà mateix!

Podeu demanar més informació a info@ruralturistic.com

Posted on Març 24, 2012, in NOTÍCIES RuralturisTIC and tagged . Bookmark the permalink. 2 comentaris.

  1. Magnífic curs particular el que vaig fer el divendres 23 de Març del 2012. Van ser 4 hores aprofitades al màxim on es van tractar els fonaments del sistema GPS, vam fer pràctiques sobre el terreny i per finalitzar una lleugera pinzellada sobre el software CompeGPS.
    Cal dir que tot va ser explicat d’una manera clara i entenedora per part del Marc, un veritable especialita i pedagog en GPS.
    Aconsello aquesta modalitat de curs “expres” a tots aquells tenen unes lleugeres nocions i els falta una base tant teòrica com pràctica.
    Per part meva, penso tornar a fer un altre curs exprés, amb el Marc, enfocat al funcionament del CompeGPS.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s