Plats precuinats per al turisme rural

És Pallarès és una empresa de recent reació sita a Tremp que oferix producte gourmet,menjars precuinats, catering i cursos i consultoria.

Aquesta empresa ha estrenat una nova linia de servei que és tracta d’una carta exclusiva per oferir als clients de les cases  rurals (lloguer íntegre)  i que es convertix en  una nova alternativa a les ja existents: cuinar-se els clients mateixos el menjar o sortir al restaurant. Es tracta d’una iniciativa que sense gaire cost permet la comoditat de degustar els plats elaborats i del territori amb el gust de menjar a casa. el restaurant  a casa.  Es tracta d’un servei d’entrega a domicili

De moment aquesta original proposta la ofereix des dels allotjaments rurals del Pallars Jussà. Demaneu més informació en fer la reserva.

Així mateix, aquesta iniciativa encara va més enllà perquè afegeix el mateix producte  animal o vegetal que algunes d’aquestes cases d’agroturisme puguin tenir, de l’horta  o de bestiar per cuinar… és a dir que els plats que ofereixin als seus clients siguin els propis… axò sí que és km 0!

Què més sobre És Pallarès?

Es Pallarès reparteix a domicili, serveix a festes com casaments, celebracions familiars, cuina a les mateixes cases en festes familiars etc.

Els seus ingredients bàsics procedeixen de  productors locals que treballen la terra i donen vida a la comarca, les seves mans son les de un cuiner professional i el resultat plats elaborats de recepta tradional pallaresa.

Més informació al web de Es pallarès

 

Posted on Desembre 3, 2012, in NOTÍCIES GENERALS and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s