Una cita obligatòria: Fòrum TurisTIC a Barcelona

El sector turístic podem estar contents: el proper 21 i 22 de maig tindrà lloc a Barcelona la 1a edició d’aquest forum o congrés de turisme i les tecnologies de la informació i la comunicació, un forum TurisTIC

Estem davant d’una iniciativa impulsada per la mateixa Direcció general de Turisme, en el marc del mobile World Capital Barcelona i organitzada pel Centre Tecnològic Barcelona Digital que ja fa anys que organitza congressos de noves teconologies; aquest any, però, n’organitza un dedicat exclusivament al sector turístic, i el turisme rural hi serà també ben present. http://forumturistic-cat.bdigital.org/home

forum turístic

Estem davant d’un punt de trobada del sector turístic i del sector TIC, dels professionals del turisme i de les TIC, on confluiran les tendències actuals, on escoltarem i compartirem iniciatives capdavanteres d’exit que ens poden donar pistes i idees, estarem davant dels professionals de les TIC que ens obriran els ulls vers la situació actual i de tot allò que podem fer i davant de professionals del turisme que  ens mostraran l’evolució del turisme i el turista immers en els avenços tecnològics. El Fòrum TurísTIC ha de ser un espai que girarà entorn de com les noves tecnologies poden enfortir el sector turístic fent-lo més productiu i competitiu en l’entorn de la mobilitat.

El sector turístic és un dels principals motors del país,  amb molt camp per recórrer i amb molts països d’on atreure turistes que encara no ens coneixen.  El turisme rural no ens podem quedar enrere a l’ombra de les grans ciutats i cadenes hoteleres de sol i platja. La Catalunya interior està per descobrir, i les TIC i  conèixer més detallademt com es mou el turista d’altres racons del planeta, ens han de servir per ser més presents al món i sobretot per atreure visitants.

Un fòrum que no ens podem perdre. Un esdeveniment que tant sols obrir inscripcions  es va omplir al moment, però que  es podrà  seguir en streaming via web! Més informació: http://forumturistic-cat.bdigital.org/home

Posted on Mai 14, 2013, in NOTÍCIES GENERALS and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: