Circuit de geocaching turístic a Sant Feliu de Pallerols

Sabeu que a Sant Feliu de Pallerols es va desencadenar la primera revolta remença? Que Verntalllat, el principal cabdill remença, hi va passar els darrers anys de la seva vida? Sabeu que Sant Feliu de Pallerols és un poblet rodejat de rierols, molins i fonts? Que és un poble ben verd als peus del santuari dels Munts? sabeu que és el ball del cavallets, gegants i la mulassa? I per què els de Sant Feliu es coneixen com els Pescallunes? Sabeu que darrera l’església hi ha uns carrerons molt i molt estrets?

 Pescalluna de Sant feliu de pallerols Carreró de Sant Feliu de pallerolsRiuet de Sant FeliuSant Feliu de Pallerols

Doncs això i més!. Ara ho teniu fàcil per descobrir-ho, amb un circuit de geocaching turístic!, que amb  8 km i més de 20 estacions o cofres amagats amb informació per llegir et farà passar per molts d’aquests racons alhora que, sense adonar-te i com quin no vol la cosa, us aneu documentant i endinsant-te en l’essència d’aquest poblet de la Garrotxa.

El poble i els seus paisatges immediats! Veniu amb el vostre GPS i prepareu-vos per viure aquesta aventura pensada per fer amb família, amics, parella etc… Una activitat d’entre 2 i 4 hores depenent de la homogeneïtat del grup pensada per omplir-vos un matí o una tarda, o perquè no, amb parada a mig circuit per dinar en un dels restaurants del poble.

Però no tant sols es tracta de caminar i llegir. Durant el recorregut us trobareu 5 preguntes que heu de respondre a la butlleta, si contesteu correctament  i deixeu la butlleta a la bústia de final de recorregut, entrareu en el sorteig de premis que l’ATIC, associació de turisme, indústria i comerç de Sant Feliu us té preparats.

buscant amb GPS

Què més necessiteu?

Us heu de descarregar la butlleta del geocaching del web de Sant Feliu de Pallerols, www.santfeliudepallerols.com o recollir-la en qualsevol dels establiments del poble adherits a l’ATIC. En aquesta butlleta teniu totes les coordenades de cada una de les estacions, però, atenció!, que necessiteu trobar els tresors per obtenir les pistes de la següent coordenada i a més a més que cinc tenen les cinc preguntes sorpresa.

Doncs apa! marqueu un dia al vostre calendari i aneu a descobrir Sant Feliu de Pallerols. Aneu a descobrir un poble d’una manera ben diferent! Aneu a passar-vos-ho bé !

Més informació al web de Sant Feliu de Pallerols

Sant Feliu de pallerols

Posted on Setembre 6, 2013, in NOTÍCIES RuralturisTIC and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: