COMUNICACIÓ DIGITAL

Internet és avui el principal canal de cerca de tot allò que ens interessa i per aquest motiu la nostra presència  a internet és imprescindible. Aquesta presència, però, ha de ser dinamica. Un web estàtic és el primer pas per caure al fons de la gran xarxa i quedar oblidat en la immensitat. Per contra, el dinamisme és un dels factors que ajuda al posicionament natural del web i a ser trobats.

I encara no és suficient, ens calen més elements per reforçar el nostre web, i per tant ser captats pel gran públic, més concretament pel nostre públic objectiu o target.

QUÈ US OFERIM:

GEOPORTALS: Creació de geoportals web per tal de mostrar tota la informació geogràfica d’interès del vostre territori classificada i mostrada en diferents capes segons classificació

ACTUALITZACIÓ DEL CONTINGUT WEBUn web que no actualitza continguts és un web estàtic. Un web estàtic perd interès, perquè tornar-lo a mirar si no m’aporta res de nou.

 PRESÈNCIA A LES XARXES SOCIALS: web 2.0 i web 3.o.

Una notícia setmanal al facebook
Una noticia setmanal al twitter
I alta a altres llocs d’internet: Google maps, galeria d’imatges…

CREACIÓ DE BLOGS I EL SEU SEGUIMENT:
Elecció de la millor plantilla i inici del blog. Introducció de les dades bàsiques en pàgines, categories, enllaços per mostrar un blog actiu i presentable d’inici.

Seguiment: Mínim d’una notícia mínima setmanal + totes les notícies d’interès que es puguin generar en el decurs de la setmana.

TRADUCIÓ DE LES WEBS A L’ANGLÈS I AL FRANCÈS
Mostrar el web en diferents idiomes és necessari per captar el client estranger

SOLUCIONS INFORMÀTIQUES
Conjuntament amb el nostre col·laborador: Tuatara aplicacions TIC, treballem per oferir-vos les millors solucions informàtiques  per cobrir les vostres necessitats.

APLICACIONS PER A DISPOSITIUS MÒBILS
Volqueu la informació que us convingui en una aplicació mòbil perque aquesta estigui a l’abast de tothom, en tot moment i des de qualsevol lloc

  1. Avui hem fet, la meva parella i jo, un crus exprés de GPS. Han estat dues hores de teoria i quatre de pràctica. Val a dir que el Marrc s’ho ha currat molt, tant la teoria, que no s’ha ffet gens pesada, com la pràctica, organitzada com un geocaching.
    Sincerament, hem rigut molt, hem après més i ens hem promès de tornar-hi més endavant, quan la llista de “dubtes” ja sigui important…. Gràcies, Marc!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s