Feedback / Comentaris

Ens agrada conèixer i compartir les opinions dels nostres clients, col·laboradors, usuaris…

Gràcies per les vostres opinions, que les anem recollint:
A continuació en tens unes quantes. En pots trobar més al portal d’excursions i GPS

Posted on Novembre 4, 2012, in NOTÍCIES GENERALS. Bookmark the permalink. 18 comentaris.

 1. Molt bé el curs particular de CompeGPS Land i Wikiloc del 5 de setembre. Rigorós, amè i, per mi, imprescindible. Configurar les opcions del programa, eliminar els punts innecessaris d’un track, afegir-ne de nous, separar tracks, unir tracks i, sobretot, exportar les dades de la llista de punts per poder-les treballar en Excel: un 10! En acabat, pujar els tracks a Wikiloc. Moltes gràcies per les teves explicacions i les teves orientacions. M’has ajudat molt en el treball de recerca.
  Ens veiem aviat en un proper curs o en els tallers-excursions de fotografia, que fan molt bona pinta!

 2. Molt recomanable el curs particular sobre ús del GPS que ens vas fer el dia 10 de juliol.
  Molt clar i entenedor. Em serà molt útil de cara a la travessa i el treball de recerca.
  Ja quedarem un altre dia per aprofundir en el CompeGPS Land

  Gràcies per les orientacions i les instruccions!

 3. Marc, moltes gràcies per la informació del GPS, l’estudiarem.

  Sobre el curs de GPS et comentaré que va ser molt amè i vaig descobrir coses que desconeixia.

  Fins aviat.

 4. Ismael Piñas i Forcadell

  El dissabte 25 de maig de 2013 vaig fer el curs intensiu de mapa i brúixola. He de dir que em va parèixer molt interessant. El Marc té el tema molt treballat i tant la part teòrica com la pràctica estan organitzades amb molt cura i atenció. Recomanaria el curs a tothom que vulgui sortir a la muntanya amb garanties de no trobar-se en una situació compromesa fruit d’una mala orientació. Aquest dimarts vaig fer una sortida a un lloc bastant perdedor i per a sorpresa meva no vaig tenir en cap moment cap dubte del rumb que havia de seguir. Com diu el Marc, els corriols es poden fer senderes les senderes camins els camins pistes i les pistes carreteres i a més et poden canviar la orientació de les senyals, però el nord magnètic no el poden canviar.

 5. Vaig fer el curs d’orientació amb mapa i brúixola aquest dissabte dia 26 i va estar molt bé. La teoria molt adequada i la pràctica també. Jo no sabia fer anar una brúixola i un mapa i ho vaig entendre molt fàcilment. Ara falta practicar!
  A part el professor explica amb molta claredat i es fa entendre molt bé.
  Un excel·lent al curs. Felicitats!

 6. Avui hem fet el curs de GPS. Genial.es una forma ràpida i agradable de conèixer el aparatet. No més més arribar a casa ja m’he baixat quatre tracks. Recomano el curs a tots els que com jo comencem amb aquestes joguines.

 7. El curs de mapa i bruixola, hauria de ser imprescindible per tothom que va a la montanya. Molt recomanable i al costat de casa. Fantàstic.

 8. Hola!

  Som el grup que hem estat a Mas Gasala aquesta setmana santa i que vem fer l´escursiò dels bandolers. Primer felicitar-vos per la vostra feina, va ser molt divertir e interesant tant l´excursiò com el geocaching, només un comentari,
  els nens van trobar a faltar un tresor al final del geocaching tal com : llaminadures o alguna altre coseta, je,je,!
  Gràcies i fins la propera!

 9. Marc Bigas Ortega

  Vaig assistir a un curs de orientació amb bruixola i mapa el cap de setmana del 13-14 d’abril de 2013. Molt recomanable per a tots aquells que sortim a la montanya encara que sigui amb gps. El curs m’ha ensenyat les tècniques i bases dels mapes, conèixer a interpretarlos millor sabent llegir coordenades i traçar triangulacions per conèixer on ens trobavem.
  Imprescindible bruixola del decathlon!!!!! 😉

 10. Vam estar fent un curs personalitzat de GPS, la meva parella i jo; i ens va sorprendre molt agradablement l’empatia i la professionalitat d’en Marc. Realment vam aprendre molt en les dues hores de teoria que ens va donar i en les quatre hores de pràctiques, on vam riure molt i aprendre més. Segur que ens tornarem a veure!.

 11. Moltes gràcies Marc pel curs particular de GPS. M’ha aclarat molts duptes que tenia i ajudat a triar el GPS que més em convenia.

  Fins al proper curs!!

 12. Un curs molt amè i molt didàctic. Les meves nocions de orientació abans del curs eren bastant pèssimes, a dia d’avui amb un mapa i una brúixola em veig capaç de seguir un rumb,mantenir-lo, i arribar a un destí prefixat. Sembla poca cosa però es molt important.

  El Marc su curra bastant i es fa molt entenedor.

  PD. Qui va fer fotos si les pot passar per mail.

  Gracies!!!!

 13. Per tots aquells que volgueu aprendre que són els datums, els formats de coordenades, com llegir-los, interpretar-los, aquest curs és realment fantàstic. A part del repàs dels orígens i funcionament dels GPS, l’apartat dels datums és bàsic i necessari.

  Les pràctiques que vam fer per la tarda, fantàstiques!! Per posar en pràctica tot allò que s’apren al matí. Si algun cop heu fet geocaching o navegació amb GPS, hi ha moltes coses del curs que ja coneixereu segur, però a mi em va servir per aprendre el que comentava més amunt.

  Ah si, i el profe, un paio d’allò més simpàtic 😉

 14. Molts bons consells a l’hora de triar GPS. Em van facilitar la posada a punt.

 15. Em van ajudar a configurar-lo i al cap de poc ja l’estava usant Bon assesorament

 16. He fet una part del curset d´orientació de mapa, respecte de la brúixola. M´ha servit per aclarir,simplicar conceptes i apendre a llegir la muntanya amb els graus de la brúixola.

 17. Marc, moltes gràcies per la recomanació del GPS Two Nav Sportiva, genial, una bona inversió, ja li he tret suc a tope, a peu i amb BTT i perfecte, i després apa a veure al Pc tot el que he fet, molt complert. Gràcies.Carol

 18. Magnífic curs particular el que vaig fer el divendres 23 de Març del 2012. Van ser 4 hores aprofitades al màxim on es van tractar els fonaments del sistema GPS, vam fer pràctiques sobre el terreny i per finalitzar una lleugera pinzellada sobre el software CompeGPS.
  Cal dir que tot va ser explicat d’una manera clara i entenedora per part del Marc, un veritable especialita i pedagog en GPS.
  Aconsello aquesta modalitat de curs “expres” a tots aquells tenen unes lleugeres nocions i els falta una base tant teòrica com pràctica.
  Per part meva, penso tornar a fer un altre curs exprés, amb el Marc, enfocat al funcionament del CompeGPS.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: